Kawai K15, Zwart hoogglans
Kawai K15, Zwart hoogglans

Kawai K15

€3.599

Merk

Kawai

Bouwjaar

Nieuw

Pedalen

3

Uitvoering

Zwart hoogglans

Beschrijving

http://www.kawai.de/uprightpianos_nl.htm

Resonantiebodem van hoge kwaliteit

De resonantiebodem wordt gemaakt van massief vuren met zeer gelijkmatige vlam, zorgvuldig uitgezocht, asymetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest. Dit omdat Kawai zeer hoge eisen stelt aan resonantieverhoudingen en een optimale klank.

Een nauwkeurige pianomechaniek

Door een combinatie van materiaalsterkte, stabiliteit, precisie en betrouwbaarheid staat Kawai's "Ultra-Responsive Action" aan de top. De hamerkoppen zijn uit 100% eerste kwaliteit wol geperst. Om de mechanieken bestand te maken tegen invloeden van het klimaat, zoals de verschillende jaargetijden en temperatuur- en vochtigheidswisselingen, heeft Kawai als een van de eerste de mechaniekbalk en de hamerlijst van aluminium gemaakt. Vele andere precisieonderdelen van het mechaniek zijn uit ABS Styran gegoten. Dit heeft een hoge stevigheid en maar zeer weinig wrijvingsweerstand.

De rastenconstructie

De rastenconstructie van de K serie is met een krachtige lijmhoutconstructie uitgerust welke optimale stabiliteit van de volledige constructie garandeert.

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy